Menu

Hapet thirrja për 7Arte Academy

Akademia 7Arte synon ofrimin e një programi edukativ joformal në fushën e arteve dhe industrisë kreative. Kurset të cilat Akademia 7Arte i ofron janë: Dizajn Grafik dhe Video Editim.

Këto trajnime janë për individët që duan të hyjnë në botën e dizajnit grafik e video editimit, pavarësisht fushës së tyre aktuale të punës ose studimit. Qëllimi ynë është fuqizimi i artistëve dhe industrisë kreative!

Orari: 50 orë / 2 ditë në javë * nga 3h në ditë / 8 javë.
Mosha: 16+

Kursi fillon në muajin shkurt 2024.

Vegëzat për aplikim: https://www.7-arte.org/dizajn-grafik/
https://www.7-arte.org/video-editim/

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP