Menu

Nëse doni ta ktheni dashurinë tuaj për artin në karrierë, atëherë ky kurs është fillim i duhur për ju.

Pse duhet ta ndjekësh këtë kurs?

  • Dizajni Grafik renditet si një prej profesioneve më të kërkuara në tregun global e vendor;
  • Mund të praktikohet në industri të llojllojshme dhe teknika të ndryshme;
  • Derisa punon, njëkohësisht edhe argëtohesh;
  • Mundësi punësimi dhe punë praktike.

Ligjërues: Yll Haxhiu

Ky është Ylli, kjo nuk është intervista e tij 60 sekondshe për Prive, por ni prezentim i shkurtë rreth tij.
Ai punon si Dizajner Grafik qe nji dekadë e nji vjet që i bjen qe 11 vjet. Ne si 7 Arte bashkë me Yllin kemi me mbajtë trajnimin e radhës për Dizajn Grafik ku përveç programeve si Adobe Illustrator dhe Photoshop kemi me mësu:

-qysh me mendu si dizajner
-qysh me kqyrë si dizajner
-qysh me u dokë si dizajner

Për fund krejt çka t’mbetet ty osht me iu bashkangjitë tavolinës së mësimit.

PLANPROGRAMI:
Bazat e dizajnit;
Teoria e ngjyrave;
Tipografia;
Brand identity;
Bazat e printit;
Illustrator;
Photoshop.

Për me e pa punën e Yllit klikoni këtu: https://dribbble.com/Yllhxh ose https://www.behance.net/ylliria

Orari:
50 orë / 2 ditë në javë * nga 3h në ditë / 8 javë.

Kursi fillon në muajin shkurt 2024.

Lokacioni: Rruga “Hasan Prishtina” (mbrapa “Museum Pub”)

Pagesa: 150€

Vegëza për aplikim: https://shorturl.at/mqwMV

Për më shumë info:
Email: [email protected]

Nr i tel: +38349806462

  TOP