Menu

101 Shkallët – drejt skenës

Eng below: “101 Shkallët” është një event i organizuar nga 7ARTE. Ky event shërben për promovimin e talentëve të rinj. “101 Shkallët” ofron skenën dhe paisjet e nevojshme për muzikantët, poetët dhe artistët vizual të Kosovës, me qëllim që ata të rriten drejt një karriere të qëndrueshme në art. Përveq ndihmës në aspektin teknik, “101 […]

read more

Game night – argëtuese e shoqëruese

Eng below: “Game Night” – është një ndër eventet e organizuara nga 7 ARTE. Ky organizim i përjavshëm përfshin lojëra, pije dhe aktivitete të ndryshme që shërbejnë për t’i argëtuar të rinjtë e qytetit të Mitrovicës. Në këtë evente, të rinjtë mund të dëfrehen me lojëra të tavolinës si: Shah, Monopoly, Uno, Domino, Lojë me […]

read more
Showing all 2 results
  TOP