Menu

Shtypi, Ueb, TV & Radio

  • Shtypi: Bref, Les Cahiers du cinéma, Positif, Kurzfilmmagazin, etc. Në nivel kombëtar (Koha Ditore, Kosova sot, Lajm, Express, Bota sot, revista Albanica, MM magazine, For You, etj
  • Uebsajte kinemaje: Aip-filmitalia (IT), Britfilms (UK), Clap (BE), Comohacercine (SP),Filmkultura (HU), Cult (BG), Pixoff (FI), Shortfilm (DE), etc.
  • TV & Radio stacione: CNN Turk, France Info, RTL. Në nivel kombëtar: RTK, KTV, RTV21, radio Radio Kosova, Radio Blue sky, Evropa e lirë, etj
  • Uebsajte Evropiane: http://cineuropa.org, http://europa.eu.int, www.cafebabel.com

NISIMAZINE

Përgjatë muajit shkurt, revista e përmuajshme NISIMAZINE , ka vënë në qendër të vemendjes assocacionin “7 arte” duke dëshmuar mbi punën e deri tanishme si dhe planet që ka ky asocacion. Po ashtu është dhënë hapsirë simbolike për të prezantuar disa prej antarëve të “7 arte”. Për më shumë informata apo për të shkarkuar revistën, drejtohuni tek publikimet në www.nisimasa.com/

7 arte @ Nisi Masa

  TOP