Menu

“Visit Trepça” Tour

“TrepçArt Factories,” is a social enterprise initiated by 7 Arte dedicated to preserving and promoting the industrial heritage of Trepça. We believe that the mining complex has the potential to be a valuable economic and cultural asset for the community, peacebuilding, and sustainability of the region. Our vision is to preserve and promote the industrial […]

read more

Këndi Kreativ – hapësirë punuese/CREATIVE CORNER – WORKING SPACE

Këndi Kreativ – hapësirë e cila mund të shfrytëzohet për aktivitete të haupra dhe mbyllura kulturore, duke filluar si: promovim libri, net poetike, prezantime, debate, trajnime e mundësi të tjera. Hapësira e brendshme zë deri në 60 persona, posedon një mini-bar për pije të ndryshme si dhe terracën ku zhvillohen aktivitete të ndryshme kulturore. Në “Këndin Kreativ” mund […]

read more

Kurse kreative

7Arte ka një përvojë të gjatë në organizimin e puntorive nga fusha të ndryshme të artit, andaj më poshtë kemi listuar disa prej kurseve që organizojmë. Forum Theatre Pikturë Xhirim dhe editim Shkrim skenari Fotografi Riciklim kreativ    

read more

Konferenca dhe ngjarje kulturore

7 Arte është e njohur për organizimin e debateve dhe konferencave të formateve lokale e kombëtare. Kemi përvojë në dizajnimin dhe menaxhimin e konferencave, festivaleve, seminareve, ngjarjeve në natyrë, etj. Konsulentët tanë mund të angazhohen që nga proceset e planifikimit e deri në ekzekutim të tyre. Njëherit ne mund t’ju ofrojmë një gamë të gjerë […]

read more

Trajnime për ngritje të kapaciteteve

Me më shumë se 12 vjet eksperiencë, ne mund t’ju ndihmojmë që të krijoni programe trajnimi të nivelit të lartë që përshtaten me nevojat e ekipit dhe organizatës suaj. Trajnimi dhe punëtoritë mund të përshtaten me organizatat publike, organizatat kulturore, grupet e komunitetit ose bizneset në nivel lokal e kombëtar. Trajnerët tanë tashmë janë të […]

read more

Shërbime/Services

7Arte mbulon një gamë të gjerë shërbimesh si:  ngritje të kapaciteteve dhe trajnime, organizim të eventeve sociale e kulturore, hulumtime mbi çështje sociale e kulturore, ofrim të hapësirës për aktivitete, guide alternative, etj. Për më shumë shihni aktivitetet në vijim: Trajnime për ngritje të kapaciteteve Konferenca dhe ngjarje kulturore Kurse kreative Tour / Shëtitje informuese […]

read more
Showing all 6 results
  TOP