Menu

DIZAJN GRAFIK

 

 

Nëse doni ta ktheni dashurinë tuaj për artin në karrierë, atëherë ky kurs është fillim i duhur për ju.

Pse duhet ta ndjekësh këtë kurs?

 • Dizajnimi grafik renditet si një prej profesioneve më të kërkuara në tregun global e vendor
 • Mund të praktikohet në industri të llojllojshme dhe teknika të ndryshme;
 • Derisa punon, njëkohësisht edhe argëtohesh 
 • Mundësi punësimi dhe pune praktike 

Programi:

 • Hyrje në dizajn
 • Teoria e ngjyrave
 • Tipografia
 • Photoshop
 • Illustrator
 • Brand identity
 • Bazat e printit
 • Packaging
 • Animacion
 • Web design

   

Ligjërues: Kushtrim Hetemi

Kushtrim Hetemi është dizajner grafik me eksperiencë në këtë industri për më shumë se 7 vite. Ka studiuar dhe diplomuar në degën e Dizajnit Grafik të Fakultetit të Arteve në Prishtinë dhe ka titullin Master në këtë drejtim. Ai gjithashtu është një nga themeluesit e agjensisë kreative Brandit.

 

Orari: 

40 orë / 2 ditë në javë * nga 2:30h në ditë / 8 javë.

Kursi fillon me 15 shkurt 2022

Lokacioni: Sheshi Mehë Uka, DKRS kati I VI – 7Arte

 

2 Module

Pagesa: 60 EURO (moduli) 

Gjithësej: 120 EURO (dy module)

Në fund të dy moduleve pjesëmarrësit certifikohen si dhe u ofrohet mundësia për punë praktike.

 

Për më shumë info: 

Email: [email protected]

Nr i tel: +38349806462 

  TOP