Menu

2023 ANNUAL REPORT OF 7ARTE

7Arte has published its annual report of cultural projects for the year 2023. The report contains detailed information about the cultural projects that were implemented during the year, as well as the economic impact and the quantitative impact of these projects. The report also publishes important news related to the field of culture. 7Arte encourages […]

read more

Publikohet raporti i auditimit për vitin 2022

     7Arte publikon raportin e auditimit për vitin 2022, duke ofruar transparencë dhe llogaridhënie për anëtarët dhe mbështetësit e saj. Raporti detajon gjendjen financiare të organizatës dhe operacionet e saj gjatë vitit fiskal dhe performancen e saj financiare, rrjedhen e parase, per vitin qe ka perfunduar ne perputhshmeri me ligjet aktuale ne fuqi. Njëherit Letra […]

read more

Annual Report of 7Arte for 2022

7Arte has published its annual report of cultural projects for the year 2022. The report contains detailed information about the cultural projects that were implemented during the year, as well as the economic impact and the quantitative impact of these projects. The report also publishes important news related to the field of culture. 7Arte encourages […]

read more

Strategjia e Organizatës 7Arte

7 Arte publikon me krenari Strategjinë e saj të re për vitet në vijim. Strategjia, e cila është hartuar me kujdes nga ekspertë të fushës së kulturës, synon të ndikojë në zhvillimin dhe rritjen e fushës së kulturës në vendin tonë. Strategjia e 7Arte përfshin sfidat kryesore që po ballafaqohen në fushën e kulturës dhe […]

read more

Portfolio e 7Arte

Portfolioja e 7Arte përfshin një gamë të gjerë projektesh kulturore, programin vjetor, në zhvillimin e projekteve të artit . Kjo portfolio tregon se 7Arte është një institucion i përkushtuar për të krijuar mundësi dhe shtrirje për zhvillimin e kulturës së vendit tonë. Duke shfletuar këtë portfolio, ju do të keni mundësinë të njiheni me projekte […]

read more

Auditor’s Report

Independent-Auditors-Report-2017_2018Download Independent-Auditors-Report-2016_2017Download 7Arte_report - EUOK-10 Expenditure Verification_2017Download

read more

Prezantohen rekomandimet e qytetarëve ndaj qeverisjes lokale

Në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica” u bë prezantimi i rekomadimeve nga projekti “Fuqizimi i komunitetit mitrovicas drejt hartimit të Planit Zhvillimor Komunal” si aktivitet përmbyllës i këtij projekti. Kjo konferencë u realizua me qëllim të nxit diskutim të hapur në lidhje me rëndësinë e kulturës si shtyllë e veçantë në zhvillimin e qëndrueshëm të […]

read more

Zhvillimi i politikave kulturore në Mitrovicë

Projekti “Zhvillimi i politikave kulturore në Mitrovicë” ka pas për qëllim nxitjen e debatit konstruktiv në mes SHC dhe institucioneve si dhe gjithëpërfshirja e qytetarëve në hartimin e politikave kulturore në komunën e Mitrovicës Jugore.Ky projekt ka filluar të implementohet gjatë muajit qershor 2016 dhe ka mbaruar në muajin qershor 2017, duke nxjerrë këto të […]

read more
Showing 1 to 10 of 11 results
  TOP