Menu

Publikohet raporti i auditimit për vitin 2022

     7Arte publikon raportin e auditimit për vitin 2022, duke ofruar transparencë dhe llogaridhënie për anëtarët dhe mbështetësit e saj. Raporti detajon gjendjen financiare të organizatës dhe operacionet e saj gjatë vitit fiskal dhe performancen e saj financiare, rrjedhen e parase, per vitin qe ka perfunduar ne perputhshmeri me ligjet aktuale ne fuqi. Njëherit Letra […]

read more

Annual Report of 7Arte for 2022

7Arte has published its annual report of cultural projects for the year 2022. The report contains detailed information about the cultural projects that were implemented during the year, as well as the economic impact and the quantitative impact of these projects. The report also publishes important news related to the field of culture. 7Arte encourages […]

read more

Aplikim për punë

Pozita: Menaxher/e Projekti Kohëzgjatja: 6 muaj (me mundësi vazhdimi) Afati i aplikimit: 01.07.2022 Lokacioni: Mitrovicë Lloji i Kontratës: Me orar të plotë Raporton: tek Drejtori Ekzekutiv 7 Arte është organizatë jo-qeveritare kulturore, e cila mbështetë artistët e rinjë si dhe promovon e zhvillon kulturë të përbashkët Evropiane. 7Arte synon që përmes artit dhe kulturës, si forca shtytëse, […]

read more

Publikohet hulumtimi “Hapësirat kulturore të Kosovës”

Hapësirat Kulturore të Kosovës, projekt ky pjesë e së cilit është 7Arte, sjellë publikimin e hulumtimit “Hapësirat kulturore të Kosovës” nga Rudina Hasimja. Botimi ka për qëllim që t’i përmbledhë dhe t’i ndërlidhë bisedat mbi kulturën, artin dhe hapësirat publike duke propozuar një kornizë për një analizë më të thellë të barrierave me të cilat […]

read more

7 Arte shpallë dy vende të lira pune

Pozita: Asistent/e Administrate Lokacioni: Mitrovicë Lloji i kontratës: Me orar të plotë Kohëzgjatja: 12 muaj (me mundësi vazhdimi) Raporton tek: Drejtori Ekzekutiv 7 Arte është organizatë jo-qeveritare kulturore, e cila mbështetë artistët e rinjë, si dhe promovon e zhvillon kulturë të përbashkët Evropiane. 7Arte synon që përmes artit dhe kulturës, si forca shtytëse, të krijojë një regjion […]

read more

Strategjia e Organizatës 7Arte

7 Arte publikon me krenari Strategjinë e saj të re për vitet në vijim. Strategjia, e cila është hartuar me kujdes nga ekspertë të fushës së kulturës, synon të ndikojë në zhvillimin dhe rritjen e fushës së kulturës në vendin tonë. Strategjia e 7Arte përfshin sfidat kryesore që po ballafaqohen në fushën e kulturës dhe […]

read more

Portfolio e 7Arte

Portfolioja e 7Arte përfshin një gamë të gjerë projektesh kulturore, programin vjetor, në zhvillimin e projekteve të artit . Kjo portfolio tregon se 7Arte është një institucion i përkushtuar për të krijuar mundësi dhe shtrirje për zhvillimin e kulturës së vendit tonë. Duke shfletuar këtë portfolio, ju do të keni mundësinë të njiheni me projekte […]

read more

THIRRJE PËR VEND PUNE

Pozita: Zyrtar për Financa dhe Administratë  Lokacioni: Mitrovicë Lloji i Kontratës: Me orar të plotë Kohëzgjatja: 8 muaj (me mundësi vazhdimi) 7Arte është organizatë jo-qeveritare e kulturore e cila mbështetë artistët e rinj si dhe promovon e zhvillon kulturë të përbashkët Evropiane. 7Arte synon që përmes artit dhe kulturës, si forca shtytëse, të krijojë një regjion gjithpërfshirës, […]

read more
Showing 1 to 10 of 20 results
  TOP