Menu

Shërbime/Services

7Arte mbulon një gamë të gjerë shërbimesh si:  ngritje të kapaciteteve dhe trajnime, organizim të eventeve sociale e kulturore, hulumtime mbi çështje sociale e kulturore, ofrim të hapësirës për aktivitete, guide alternative, etj. Për më shumë shihni aktivitetet në vijim: Trajnime për ngritje të kapaciteteve Konferenca dhe ngjarje kulturore Kurse kreative Tour / Shëtitje informuese […]

read more

Kultura si shtyllë e veçantë e zhvillimit të qëndrueshëm

OJQ 7Arte organizoi debatin ‘Kultura si shtyllë e veçantë e zhvillimit të qëndrueshëm’ i cili u realizua në kuadër të projektit “Fuqizimi i komunitetit mitrovicas drejt hartimit të Planit Zhvillimor Komunal”. Projekti synon të rrisë rolin dhe pjesëmarrjen e qytetarëve në proceset vendimmarrëse drejt hartimit të Planit Zhvillimor Komunal. Panelistët e debati ishin: – Rrezarta […]

read more

THIRRJE PËR VULLNETARË – 2017

Rreth 7Arte 7Arte promovon dhe zhvillon një kulturë të përbashkët evropiane, si dhe përkrah artistët Kosovar që të prezentohen denjësisht në nivelin ndërkombëtar. 7Arte luan rolin e një qendre alternative kulturore dhe ofron aktivitete siç janë: punëtori audio-vizuele, festival të muzikës, shfaqje të filmave në ambient të hapur, performancë artistike në rrugë, netë poetike, panaire, […]

read more

7Arte në takimin e 83 të Trans Europe Halles

Me rastin e konferencës së 83 “Culture and Sharing Communities”, që u mbajt në qendrën ROJC të qytetit Pula në Kroaci, nga 25 deri 28 Maj 2017, morrën pjesë rreth 250 delegatë të përfaqësuar nga organizata dhe qendra kulturore të vendeve të ndryshme. Këtë konferencë e udhëhoqën rreth 30 ligjerues më përvoja të ndryshme në […]

read more

7Arte në “Poscards from nature”

Të rinjtë nga organizata 7Arte morrën pjesë  në aktivitetin kulturor “Poscards from nature” implementuar në Shqipëri (Tiranë dhe Peshkopi). Ky projekt adreson të rinjtë e interesuar të rrisin njohuritë e tyre rreth burimeve natyrore dhe rolit të tyre në mjedis, të kontribuojë duke ndarë përvojat e tyre me të tjerët. Në këtë projekt morrën pjesë […]

read more

Nënshkruhet Marrëveshje Bashkëpunimi për hartimin të Planit Zhvillimor Komunal të Mitrovicës Jugore

Organizata kulturore 7Arte bëri hapjen e projektit “Fuqizimi i komunitetit Mitrovicas drejt hartimit të Planit Zhvillimor Komunal”, i cili do të implementohet gjatë muajve Tetor 2016 – Shtator 2017. Në ceremoninë e hapjes morrën pjesë qytetarë, përfaqësues të insitucioneve lokale dhe shoqërisë civile nga Komuna e Mitrovicës. Drejtori i 7Arte z. Lulzim Hoti theksoi se projekti […]

read more

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Green Fest 6

Prej datës 28-30 Korrik 7Arte do të organizojë festivalin tradicional Green Fest ediconi i 6-të me radhë. Si çdo vit tjetër festivali Green sjell artisitë të ndryshëm, dhe synon të sensibilizojë opinionin kosovar për përkujdesje dhe vëmendje më të madhe ndaj mjedisit si dhe të promovojë zhvillimin e qëndrueshëm të rajonit. Këtë vit përveç festivalit […]

read more

“Bota” do të hap edicionin e 8-të / Kinema e Hapur “Green”

Data: 13 Korrik 2016 Mitrovicë 7 Arte organizon aktivitetin tradicional “Kinema e Hapur “Green” edicioni i 8-të. Për tre net me radhë (14 -16 Korrik 2016) do të shfaqen filma artistik, dokumentar dhe filma të animuar në ambient të hapur pranë urës kryesore të lumit Ibër. Kinema e hapur “GREEN” tashmë është shndërruar në një […]

read more

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi për hartimin e Strategjisë së Kulturës e Turizmit për Komunën e Mitrovicës.

Sot me 2 Qershor 2016, organizata kulturore 7Arte bëri hapjen e projektit “Zhvillimi i politikave kulturore në Komunën e Mitrovicës”, i cili do të implementohet gjatë muajve Qershor 2016 – Maj 2017. Në ceremoninë e hapjes morën pjesë përfaqësues të institucioneve lokale, shoqerisë civile, dhe artistë të pavarur nga Komuna e Mitrovicës. Drejtori i 7Arte z.Lulzim […]

read more
Showing 121 to 130 of 146 results
  TOP