Menu

7Arte në TEH BALKAN

Në kuadër të rrjetit Trans Europe Halles, themelohet rrjeti i organizatave/qendrave kulturore regjionale TEH BALKAN.

Organizatat iniciatore për themelimin e TEH Ballkan janë:

“Rojc” nga Pula,
“Pekarna” nga Maribori,
“Ambasada” nga Temishvara, 
“Jadro” nga Shkupi,
“Magacin u Kraljevica Marka” nga Beogradi, si dhe
“7 Arte” nga Mitrovica.

—————-

Pjesëmarrja në këtë takim është realizuar në kuadër të projektit “Zhvillimi i strategjisë së 7 Arte”, dhe është financuar nga projekti Promovimi i Shoqërisë Demokratike (DSP) – i financuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe Ministria e Punëve të Jashtme e Danimarkës (DANIDA) dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF).

(Photo credits: Luka Knezevic)

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP