Menu

Shërbime

7Arte mbulon një gamë të gjerë shërbimesh si:  ngritje të kapaciteteve dhe trajnime, organizim të eventeve sociale e kulturore, hulumtime mbi çështje sociale e kulturore, ofrim të hapësirës për aktivitete, guide alternative, etj.

Për më shumë shihni aktivitetet në vijim:

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP