Menu

Konferenca dhe ngjarje kulturore

7 Arte është e njohur për organizimin e debateve dhe konferencave të formateve lokale e kombëtare. Kemi përvojë në dizajnimin dhe menaxhimin e konferencave, festivaleve, seminareve, ngjarjeve në natyrë, etj. Konsulentët tanë mund të angazhohen që nga proceset e planifikimit e deri në ekzekutim të tyre. Njëherit ne mund t’ju ofrojmë një gamë të gjerë folësish dhe udhëheqësish të seminareve që do të emociononin audiencën tuaj.

 

 

 

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP