Menu

Këndi Kreativ – hapësirë punuese

Këndi Kreativ – hapësirë e cila mund të shfrytëzohet për aktivitete të haupra dhe mbyllura kulturore, duke filluar si: promovim libri, net poetike, prezantime, debate, trajnime e mundësi të tjera. Hapësira e brendshme zë deri në 60 persona, posedon një mini-bar për pije të ndryshme si dhe terracën ku zhvillohen aktivitete të ndryshme kulturore.

Në “Këndin Kreativ” mund ta shfrytëzoni bibliotekën e 7Arte dhe të lexoni libra e revista të zhanreve dhe gjuhëve të ndryshme apo edhe t’i huazoni për afate të caktuara kohore. 7Arte në kuadër të hapësirës së vet ju ofron pajisje të video-projektimit dhe zërimit për nevoja të aktiviteteve të mbyllura dhe në ambient të hapur, si dhe qasje të vazhdueshme në internet.

 

 

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP