Menu

Kurse kreative

7Arte ka një përvojë të gjatë në organizimin e puntorive nga fusha të ndryshme të artit, andaj më poshtë kemi listuar disa prej kurseve që organizojmë.

Forum Theatre

Pikturë

Xhirim dhe editim

Shkrim skenari

Fotografi

Riciklim kreativ

 

 

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP