Menu

DOKO YOMI

Dizejnuar nga 7arte, DOKO YOMI – (Dokumentimi i të rinjve të Kosovës në Mitrovicë) është një puntori filmi dokumentar që involvon të rinj të të gjitha komuniteteve të Mitrovicës. DOKO YOMI (DOcumenting KOsovo’s YOuth in MItrovica) synon të ngrisë bashkpunimin artistik dhe ndërkulturor në mes të rinjve mitrovicas duke prodhuar një seri filmash të shkurtër […]

read more

Në KK shënohet Dita Botërore e Librit

Ideja e përkujtimit të Ditës Botërore të librit e ka origjinën e vet në Spanjë, në zonën e Katalonjës, ku atij që blinte një libër i dhurohej edhe një trëndafil. 23 prilli është një datë simbolike për literaturën botërore pasi në këtë datë në vitin 1616, vdiqën Migel de Servantes ndërsa lindi Shekspiri. UNESCO do […]

read more

CC miqtë tuaj

“Këndi kreativ 7Arte” është një kafe-librari në katin e 6-të në objektin e ish-OSBE-së në Mitrovicë. “Këndi kreativ ” është në zemër të qytetit të Mitrovicës dhe udhëhiqet nga organizata jo-fitimprurëse kulturore 7arte. Ky është një vend-takim i hapur për të rinjtë të cilët mund të diskutojnë dhe të zhvillojnë idetë e tyre të reja […]

read more

(English) 3 months, 24+ events

“Creative Corner” has played host to a series of  club and NGO meetings, student parties, product launches and various private & cultural events. We offer : wireless, good music, service and gorgeous view, space for meetings, trainings, video screening and cocktails. During the week in CC you can also be a part of different events […]

read more

Në Mitrovicë hapet Këndi Kreativ

“Këndi  kreativ 7Arte” është një kafe-librari në katin e 6-të në objektin e ish-OSBE-së në Mitrovicë. “Këndi  kreativ ” është në zemër të qytetit të Mitrovicës dhe udhëhiqet nga organizata jo-fitimprurëse kulturore 7arte. Ky është një vend-takim i hapur për të rinjtë të cilët mund të diskutojnë dhe të zhvillojnë idetë e tyre të reja […]

read more

Kinema në qiell të hapur 3

Me 25-27 Korrik, në Kej – Mitrovicë Shfaqje të filmave Evropian dhe vendor në ambient të hapur në Mitrovicë.  Programi  “Kinema e hapur 3 “ Nata I ( 25.07.2011, E hëne ) Film i animuar “Rio”     Nata II ( 26.07.2011, E marte ) Blue wall red door/ film 33 min Palestina / video 6.45 […]

read more
Showing 181 to 186 of 186 results
  TOP