Menu

Shërbime/Services

7Arte mbulon një gamë të gjerë shërbimesh si:  ngritje të kapaciteteve dhe trajnime, organizim të eventeve sociale e kulturore, hulumtime mbi çështje sociale e kulturore, ofrim të hapësirës për aktivitete, guide alternative, etj. Për më shumë shihni aktivitetet në vijim: Trajnime për ngritje të kapaciteteve Konferenca dhe ngjarje kulturore Kurse kreative Tour / Shëtitje informuese […]

read more
Showing the single result
  TOP