Menu

Mbyllet me sukses edicioni i 7’të  i Festivalit Green

Për shtatë ditë me radhë, mijëra të rinj e familjarë morën pjesë në aktivitetet e Festivalit Green në Mitrovicë. Për dallim me edicionet e kaluara, organizatorët e festivalit, konstatojnë se ky edicion ka shënuar ngritje  në pjesëmarrje, llojllojshmërinë e aktiviteteve si dhe cilësinë organizative. Festivali Green,  tashmë është shndërruar në një aktivitet kulturor tradicional më […]

read more

7Arte e GAIA me aksione mjedisore në Mitrovicë

(SQ) GREEN FEST – Të dielën (23 Korrik 2017) fillojmë me aktivitetin e parë. Vullnetarët dhe anëtarët e 7Arte dhe T.W.O së bashku me pjesëmarrësit e GAIA do të bëjnë disa aksione mjedisore dhe punime artistike duke filluar nga qendra e qytetit dhe vazhduar drejt liqenit artificial të Mitrovicës. Kushdo që është i interesuar mund […]

read more

PREZANTONI PRODUKTET TUAJA NË ‘GREEN & CRAFTS 2017’

Në datat 24 – 27 Korrik, në kuadër të Festivalit Green, në qendër të qytetit në Mitrovicë, do të mbahet “Panairi i Gjelbër dhe artezanaleve” edicioni i dytë. Panairi “Green & Crafts” i cili shërben si një platformë e rëndësishme në promovimin dhe tregtimin e produkteve të gjelbra dhe artizanaleve, do të prezantohet me standard […]

read more

KOMUNIKATË PËR MEDIA – Green Fest 6

Prej datës 28-30 Korrik 7Arte do të organizojë festivalin tradicional Green Fest ediconi i 6-të me radhë. Si çdo vit tjetër festivali Green sjell artisitë të ndryshëm, dhe synon të sensibilizojë opinionin kosovar për përkujdesje dhe vëmendje më të madhe ndaj mjedisit si dhe të promovojë zhvillimin e qëndrueshëm të rajonit. Këtë vit përveç festivalit […]

read more

Hapet konkurs: Art përmes riciklimit

Konkursi “Art përmes reciklimit“, synon të promovojë dhe mbështesë artistët Kosovar dhe veprat e tyre inovative të bëra nga mbetje që ripërdoren e të riciklueshme. “Art përmes Riciklimit” është një mundësi për artistët e ndërmarrësit të cilët kanë përdorur materiale të riciklueshme apo gjësende të papërdorshme me tutje, për të krijuar punime artistike apo produkte […]

read more

Kumtesë për media dhe shtyp

“Mitrovica vepron gjelbër” Festivali GREEN – edicioni 5 Gjatë muajve Qershor – Dhjetor 2015,organizata kulturore “7Arte” nga Mitrovica do të implementojë projektin “Mitrovica vepron gjelbër” Projekti “Mitrovica vepron gjelbër” synon të ngrisë ndërgjegjësimin publik në mbrojtjen dhe ruajtjen e ambientit, për të qetësuar situatën e tensionuar në Mitrovicë, dhe për të përmirësuar jetën ndër-etnike-kulturore në […]

read more

Rreth Këndit Kreativ

“Creative Corner” has played host to a series of cocktail parties, club and NGO meetings, student parties, product launches and various private & cultural events. “Creative Corner” is a Café library, located at the 6th floor of ex-OSCE building in Mitrovica. “CC” is in the heart of Mitrovica town and it is run by a […]

read more

CC miqtë tuaj

“Këndi kreativ 7Arte” është një kafe-librari në katin e 6-të në objektin e ish-OSBE-së në Mitrovicë. “Këndi kreativ ” është në zemër të qytetit të Mitrovicës dhe udhëhiqet nga organizata jo-fitimprurëse kulturore 7arte. Ky është një vend-takim i hapur për të rinjtë të cilët mund të diskutojnë dhe të zhvillojnë idetë e tyre të reja […]

read more

(English) 3 months, 24+ events

“Creative Corner” has played host to a series of  club and NGO meetings, student parties, product launches and various private & cultural events. We offer : wireless, good music, service and gorgeous view, space for meetings, trainings, video screening and cocktails. During the week in CC you can also be a part of different events […]

read more

Kinema në qiell të hapur 3

Me 25-27 Korrik, në Kej – Mitrovicë Shfaqje të filmave Evropian dhe vendor në ambient të hapur në Mitrovicë.  Programi  “Kinema e hapur 3 “ Nata I ( 25.07.2011, E hëne ) Film i animuar “Rio”     Nata II ( 26.07.2011, E marte ) Blue wall red door/ film 33 min Palestina / video 6.45 […]

read more
Showing 21 to 30 of 30 results
  TOP