Menu

Kinema në qiell të hapur 3

Me 25-27 Korrik, në Kej – Mitrovicë 
Shfaqje të filmave Evropian dhe vendor në ambient të hapur në Mitrovicë. 

Programi  “Kinema e hapur 3 “

Nata I ( 25.07.2011, E hëne )

 • Film i animuar “Rio”  

 

Nata II ( 26.07.2011, E marte )

 • Blue wall red door/ film 33 min
 • Palestina / video 6.45 min
 • Tibet / video 5. 52 min

 

Nata III  ( 27.07.2011, E mërkurë )

 •  The Last Cigarette- Cigarja e Fundit- 2009- 12′
  Directed by Gledis Bica 
 • THE GAMBLER – (KUMARXHIU) 2009 22′
  Directed by Reard GJERMANI
 • Produced by Academy of Film & Multimedia Marubi
  Mr. FLY 2009 10′
 • Directed by Enkel GURAKUQI
  Produced by Academy of Film & Multimedia Marubi
 • JINX IN A JIFFY – (PËR TERS AT’ÇAST) 2009 18′
  Directed by Gentian KOÇI
 • Produced by Academy of Film & Multimedia Marubi
  FREE TIME – (KOHË E LIRË) 2009 11′
 • Directed by Kreshnik SERJANI
  Produced by Academy of Film & Multimedia Marubi
 • DY SHOKET- 2010 20′
  Regjia- Edlira Baholli 
  Akademia e Arteve

 

Nata IV  (28.07.2011, E enjte )

 • Filma të shkurtër Evropian nga Rrjeti NISI MASA
 • muzikë, DJ, fire show & afterparty

 

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP