Menu

7Arte organized the workshop on the topic “How to create a successful digital campaign”

Within the YEE (Youth and Environmental Europe) project “Youth Digital Communic[ACTION]” and “Strengthening the European Youth Climate Movement: Showcasing and Supporting the Unheard”, 7Arte has organized the workshop focusing on the topic “How to create a successful digital campaign”. This event was organized on 21.07, during the days of the twelfth edition of Green Fest, […]

read more

Tfillimi përkundrejt pështjellimit

Arsim Canolli Me tfillue, do të thotë me i nisë gjërat; me vendos diçkafin, por edhe veten apotjetrin, në drejtim, vend apo kohë të duhur. Në traditën popullore është përdorur mjaftshumë fjala “me tfillue punën”, “me tfillue venin”, “me u tfillue marë”, “ka marrë e katfillue”, “i tfillueshëm”. Ai që tfillon, nuk rrin, nuk ndalet; […]

read more

Mbrëmë në Mitrovicë u hap edicioni i 12’të i festivalit Green Fest.

Në fjalimin hyrës të mbajtur nga kryetari i Komunës së Mitrovicës z.Bedri Hamza, u vlerësua lartë dhe u konfirmua mbështetja e mëtutjeshme për organizimin e festivalit tashmë tradicional Green Fest në komunën e Mitrovicës, duke e parë si potencial për zhvillimin e jetës kulturore, turizmit si dhe rritjes së vetëdijes mbi çështjet mjedisore. Ndërkaq, drejtori […]

read more

7 Arte nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi me Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”

Me kënaqësi ju njoftojmë se 7 Arte ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Gjatë një takimi frytdhënës të drejtorit të organizatës 7 Arte, z.Lulzim Hoti së bashku me Rektorin e këtij Universiteti z. Alush Musaj, si dhe në prani të përfaqësueses së Parlamentit të Studentëve, znj. Ariona Rushiti, palët u dakorduan […]

read more

7 Arte nënshkruan Marrëveshje Mirëkuptimi me Fakultetin e Arkitekturës- Universiteti Hasan Prishtina

Me kënaqësi ju njoftojmë se 7 Arte ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi me Fakultetin e Arkitekturës-Universiteti i Prishtinës. Qëllimi i kësaj marrëveshje është inkurajimi dhe forcimi i partneriteteve akademike, zgjerimi dhe përforcimi i programeve hulumtuese e profesionale, në frymën tashmë të vendosur përmes projektit të përbashkët “Mitrovica 2022”. Gjithashtu, qëllim mbetet nxitja e mëtejme e bashkëpunimit […]

read more

7Arte përfaqësohet në Kryeqytetin e Gjelbër të Evropës 2022

Eng below: 7Arte përfaqësohet në Kryeqytetin e Gjelbër të Evropës 2022 Sot u mbyll Samiti tre ditor (28-30 Qershor) i të Rinjëve në Grenoble të Francës, ku përfaqësuese të organizatës 7Arte ishin Blerta Breznica dhe Marigona Rexha. Në kuadër të projektit të qyteteve të gjelbra dhe mbi faktin që Grenoble është përzgjedhur Kyeqyteti i Gjelbër […]

read more

Green Fest në “Youth and Environment Europe”

Eng bellow: U mbajt Asambleja e Përgjithëshme e rrjetit të mbi 20 organizatave partnere të anëtarësuara në YEE-Youth and Environment Europe. Si një prej organizatave pjesëmarrëse, 7Arte u përfaqësua nga Marigona Rexha dhe Blerta Breznica. Me këtë rast, ndër të tjera u prezentua puna që organizata 7Arte bën në trajtimin e Synimeve të Zhvillimit të […]

read more

Thirrje për Hulumtues

Aplikoni që të jeni pjesë e grupit hulumtues në kuadër të programeve hulumtuese të 7Arte, përgjatë këtijviti. Ju mund të jeni një nga 5 të përzgjedhurit, që do të punoni si hulumtues / intervistues nëmbledhjen e të dhënave nga terreni dhe azhurimin e transkriptimin e tyre sipas specifikaveqë kërkohen nga mentori i projektit “Vizionimi i […]

read more
Showing 21 to 30 of 186 results
  TOP