Menu

Në KK shënohet Dita Botërore e Librit

Ideja e përkujtimit të Ditës Botërore të librit e ka origjinën e vet në Spanjë, në zonën e Katalonjës, ku atij që blinte një libër i dhurohej edhe një trëndafil. 23 prilli është një datë simbolike për literaturën botërore pasi në këtë datë në vitin 1616, vdiqën Migel de Servantes ndërsa lindi Shekspiri. UNESCO do […]

read more

CC miqtë tuaj

“Këndi kreativ 7Arte” është një kafe-librari në katin e 6-të në objektin e ish-OSBE-së në Mitrovicë. “Këndi kreativ ” është në zemër të qytetit të Mitrovicës dhe udhëhiqet nga organizata jo-fitimprurëse kulturore 7arte. Ky është një vend-takim i hapur për të rinjtë të cilët mund të diskutojnë dhe të zhvillojnë idetë e tyre të reja […]

read more

(English) 3 months, 24+ events

“Creative Corner” has played host to a series of  club and NGO meetings, student parties, product launches and various private & cultural events. We offer : wireless, good music, service and gorgeous view, space for meetings, trainings, video screening and cocktails. During the week in CC you can also be a part of different events […]

read more

Në Mitrovicë hapet Këndi Kreativ

“Këndi  kreativ 7Arte” është një kafe-librari në katin e 6-të në objektin e ish-OSBE-së në Mitrovicë. “Këndi  kreativ ” është në zemër të qytetit të Mitrovicës dhe udhëhiqet nga organizata jo-fitimprurëse kulturore 7arte. Ky është një vend-takim i hapur për të rinjtë të cilët mund të diskutojnë dhe të zhvillojnë idetë e tyre të reja […]

read more

Kinema në qiell të hapur 3

Me 25-27 Korrik, në Kej – Mitrovicë Shfaqje të filmave Evropian dhe vendor në ambient të hapur në Mitrovicë.  Programi  “Kinema e hapur 3 “ Nata I ( 25.07.2011, E hëne ) Film i animuar “Rio”     Nata II ( 26.07.2011, E marte ) Blue wall red door/ film 33 min Palestina / video 6.45 […]

read more
Showing 121 to 125 of 125 results
  TOP