Menu

7 Arte Cinema me filma të rinj

Qytetit të Mitrovicës iu është shtuar një kinema nën qiell të hapur, e cila tashmë ka ofruar program të pasur artistik. Përgjatë stinëve të ngrohëta të vitit, “Rooftop Cinema 7 Arte” e para e këtij lloji në Kosovë vazhdon të ofrojë filma artistik dhe dokumentar, nën sloganin “Kinema 7 Arte ju qet jashtë”  Për më shumë ndjekeni faqen 7arte_cinema në Instagram.

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP