Menu

Publikohet hulumtimi “Rritja e qëndrueshmërisë urbane përmes kopshteve urbane dhe kulmeve të gjelbra në qytetin e Mitrovicës”

7Arte publikon hulumtimin “Rritja e qëndrueshmërisë urbane përmes kopshteve urbane dhe kulmeve të gjelbra në qytetin e Mitrovicës”. Ky hulumtim është punuar nga PhD Cand. Fjollë Caka, në kuadër të projektit “Harmonia në dizajn: Nxitja e komuniteteve gjithëpërfshirëse dhe miqësore me mjedisin përmes arkitekturës së qëndrueshme”. Ky hulumtim shtjellon kopshtet urbane dhe kulmet e gjelbra […]

read more

7Arte anëtarësohet në rrjetin prestigjioz ELIA

7Arte është krenare të ju njoftoj se përmes programit të saj, “7Arte Academy”, është bërë anëtare e asociuar e rrjetit të Ligës Evropiane të Instituteve të Arteve (ELIA). Si anëtare e asociuar e ELIA, 7Arte i bashkohet këtij rrjeti me mbi 280 anëtarë në 52 vende, të cilat përfaqësojnë disiplina të ndryshme të artit. ELIA, […]

read more
Showing all 2 results
  TOP