Menu

Thirrje për vullnetarë

Data e fundit për aplikim: 20/06/2015 7Arte është organizatë joqeveritare kulturore që punon drejtë zhvillimit të jetës kulturore dhe ngritjes së kapaciteteve të rinisë në rajonin e Mitrovicës dhe më gjerë. 7Arte ka për mision promovimin dhe zhvillimin e një kulture të përbashkët Europiane.   7Arte synon të përdorë programet kulturore si mjet për ngritjen […]

read more
Showing the single result
  TOP