Menu

Ekspozitë në mbrojtje të Faunës

Në kuadër të projektit “Hapësirat Kulturore të Kosovës” në 7arte është hapur ekspozita “Në Mbrotje të Faunës” me autor Arian Mavriqi. Në këtë ekzpozitë të parën të këtij lloji në Mitrovicë u prezentuan 20 fotografi të gjallesave të ndryshme. Kjo ekspozitë ka pasur për qellim që qytetaret e Mitrovicës të njoftohen më shumë rreth faunës […]

read more

Infinite Imagination: Create by Recreating – GreenFest 8

THIRRJE PËR ARTISTË/ CALL FOR ARTISTS Sa e pakufishme është imagjinata juaj? Së bashku, GreenFest 8 dhe Galeria KAE dëshirojnë të tregojnë artin e krijuar nga Ri-krijimi me objekte të gjetura dhe materiale të riciklueshme. Na tregoni se si arti është pafundësisht i pakufishëm. Kjo është një thirrje e hapur për artistët (pa juri). 2D […]

read more
Showing all 2 results
  TOP