Menu

Thirrje për vullnetarë – Green Fest 9 – për nanën natyrë

Dëshironi një vend argëtues për të zhvilluar aftësitë dhe për të fituar përvojë të vlefshme? Bashkojuni organizates kulturore 7Arte dhe takohuni me njerëz të cilët ndajnë pasionin për arte dhe mjedis! Vullnetarët në 7Arte janë një pjesë e rëndësishme e organizatës sonë. Asistimi në mënyra të ndryshme në të gjitha fushat e programimit tonë, nga […]

read more

Të rinjtë e Kosovës në programe për Ekoturizmin

Duke qenë studente por në të njejtën kohë edhe vullnetare në disa organizata të ndryshme që janë të lidhura drejtëpërdrejtë me studimet e juaja, është investimi më i miri në ne studentët, por edhe investimi ynë më i mirë për të ardhmën, kështu ndihem në lidhje me këtë. Unë janë vullnetare në 7Arte për mëse […]

read more
Showing all 2 results
  TOP