Menu

A flisni frëngjisht?

“Qendra Kulturore Franceze” në Prishtinë në bashkëpunim me “7arte” shpallin thirrjen e dytë me rradhë për të rinjtë e interesuar që të ndjekin kursin e gjuhës fringe.

Kurset mbahen çdo fundjavë në zyret e 7arte në Mitrovicë. Kursi i nivelit DELF/DALF është falas dhe përveç kësaj ju do keni qasje në këndin e librave franceze si dhe mund të merrni pjesë në aktivitete tjera kultrore.

Të gjithë të interesuarit që duan ta mësojnë njërën ndër gjuhët më të njohura evropiane, duhet t’na kontaktojnë në email adresën tonë elektronike [email protected]

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP