Menu

Thirrje për Vullnetarë – Green Fest 8

7 Arte ka hapur thirrjen për vullnetarë në platformën “Kosovo Volunteers” për Green Fest 8, ata që janë të regjistruar në platformë lusim që të aplikojnë në thirrjen “Green Fest 8” ,kurse ata që nuk janë të regjistruar në platformën “Kosovo Volunteers”, takimi informues për platformën dhe thirrjen do jetë ditën e enjte 19.07.2018 , nga ora 10:00 në zyre të 7Arte.

Afati i fundit për aplikim është dita e Premte 20.07.2018

Për më shumë lidhuni me Platformën e Vullnetarëve të Kosovës 

 

Green Fest 8  –  infinit

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP