Menu

THIRRJE PËR APLIKIM PËR EKSPERTË TË JASHTËM

Organizata 7Arte në kuadër të projektit “Zhvillimi i Strategjisë së 7Arte” hapë thirrjen për një (1) ekspert të jashtëm për fasilitimin e punëtorisë dhe hartimin e Strategjisë së Organizatës 7Arte. Projekti “Zhvillimi i Strategjisë së 7Arte” mbështetur nga programi DSP, synon të arrijë këto rezultate: Partneritet i qëndrueshëm në mes institucioneve publike (Komunës së Mitrovicës) […]

read more
Showing the single result
  TOP