Menu

“Njerëzit e Kosovës” në 7arte

Në Këndin Kreativ 7arte, në Mitrovicë, u hap ekspozita e fotografive e titulluar” Kosovo’s People” Të rinj mitrovicas të cilët para një muaji kishin marr pjesë në nxjerrjen e fotografive portret, tashmë kishin sjellur edhe miqt e familjarët e tyre për të parë pë së afërmi fotografitë e qytatarëve nga mosha, etniciteti e profesione të ndryshme. Këto fotografi të qytetarëve kosovarë, ku përfshihen edhe personalitete si ajo e Presidentes së Republikës së Kosovës, znj. Atifete Jahjaga, janë realizuar nga dy fotografë francezë me mbështetjen e Ambasadës së Francës.

Ambasada e Francës, në kujtim të kësaj ekspozite dhe bashkpunimit me “7arte” vendosi që njërën pano me dimenzione më të mëdha ti’a dedikojë hapësirës së organizatës “7arte”.

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP