Menu

Mitrovica vazhdon traditën e rokut

Me datën 14 dhe 15  Shtator 2012, në Mitrovicë për herë të dytë organizohet festivali i muzikës “GREEN”. Përveç argëtimit, festivali synon të ngrisë vetëdijen dhe të sensibilizojë opinionin Kosovar për përkujdesje dhe vëmendje më të madhe ndaj mjedisit. Përveç emrave të njohur nga skena e rokut, festivali u jep rast edhe artistëve të rinj që po ecin drejtë zhvillimit të karierës së tyre muzikore.

Artistët që do performojnë në “GREEN II“ janë: 

 •  Jericho
 • Zig Zag Orchestra
 • Gipsy Groove
 • Vjosa Selmani
 • BiCalko
 • Eho
 • Green Hypnoses
 • Offchestra
 • Emir Zanzi
 • The Freelancers
 • Dj Doroci
 • Dj Wiggi

“GREEN” organizohet nga asociacioni kulturor “7arte” dhe mbështet nga DKRS-KK Mitrovicë , International Business College Mitrovica, Community Building Mitrovica si dhe partnerë tjerë lokal.

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP