Menu

Mbjellen 100 pemë në hapësira publike të Mitrovicës

Mbjellen rreth 100 pemë në hapësirat publike të Mitrovicës. 7Arte pergjatë dy ditëve në bashkëpunim me drejtoritë relevante të Komunës së Mitrovicës arriti të mbjellë rreth 100 pemë pranë lumit Lushta, si dhe tek Liqeni Akumulues.

Ky aktivitet është pjesë e grantit të mundësuar nga projekti “Kosovë e Shëndetshme 2” që zbatohet nga UNDP, OBSH dhe UNV, dhe financohet nga Dukata e Madhe e Luksemburgut si dhe është mbështetur nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit

Share this Post!

About the Author : luli


Related post

  TOP