Menu

7Arte përfaqësohet në rrjetin YEE

7Arte merr pjesë në takimin vjetor të rrjetit YEE këtë vit!
Pas një bashkëpunimi 2 vjeçar me rrjetin YEE dhe organizatat anëtare, 7Arte merr pjesë në takimin vjetor të rrjetit të organizatave mjedisore Evropiane që u mbajt në qendrën ekologjike Slunakov, të Republikës Çeke. Pjesëmarrja në këtë takim ishte mjaft e rëndësishme për organizatën në vazhdën e bashkëpunimit me organizatat e ndryshme evropiane, duke përfituar njohuri mbi proceset strategjike si dhe duke ndarë ekspertizës sonë.

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP