Menu

7Arte Academy

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë se 7Arte po zgjerohet me hapësira të reja për të fuqizuar edhe më tej artistët dhe industrinë kreative!

Hapësirat tona të reja do të jenë të pajisura me teknologji të nevojshme, studio frymëzuese dhe klasa të ndritshme që do të nxisin pasionin tuaj për prodhime të ndryshme kreative.

Shumë shpejtë dalim me njoftimin për trajnimet që do të zhvillohen.

Ky projekt është mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, programi EJA/ KCSF, si dhe Linprojekt Sh.p.k.

Foto: Mrinë Godanca

Share this Post!

About the Author : luli


Related post

  TOP