Menu

Mbyllet me sukses punëtoria “Vizionimi i hapësirës kulturore në Tunel të Parë”.

Përgjatë pesë ditëve 10 studentë të arkitekturës dhe antropologjisë punuan mbi vizionimin e objektit të kinemasë në Tunel të Parë i cili nuk u funksionalizua kurrë.

Pas një vizite dhe bisede me banorët e asaj lagjeje, dolën ide të shumta të cilat u vizualizuan dhe prezantuan gjatë përmbylljes së punëtorisë, me ç’rast u dakorduam që të mbahet një ekspozitë publike për të gjithë që janë të interesuar ta shohin punën e dalë nga kjo punëtori.

Ky aktivitet organizohet nga 7Arte, ndërsa mbështet nga Zyra Zvicerrane për Bashkëpunim në Kosovë

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP