Menu

Helado Infinito ndezë atmosferën në 7Arte

Dyshja “Helando Infinito” të përbërë nga Loreta Neira nga Kili dhe Viktor Borgert nga Argjentina ndezën atmosferën në terasën e 7Arte. Dyshja zgjodhi hapësirën e 7 Arte për të performuar si pjesë e turneut të tyre nëpër Europë ku trajtuan tema të ndryshme përmes muzikës pop të përzier me folklor dhe hip-hop elektronike. Kjo ngjarje mblodhi shumë të rinj për të kalur së bashku një natë plot atmosferë dhe për të shijuar tingujt e muzikës së tyre. Së fundmi, Helado Infinito ka publikuar edhe albumin e tyre te dytë të quajtur “El Movimento del Error” të cilin po e promovojnë në vendet Europiane.

Helado Infinito sparks the atmosphere at 7Arte.

The duo “Helando Infinito” composed by Loreta Neira from Chile and Viktor Borgert of Argentina sparked the atmosphere on the terrace of the 7Arte. The pair chose the 7 Arte space to perform as part of their tournament across Europe where they tackled various topics through pop music mixed with folklore and hip-hop electronics. This event brought together many young people to spend a night full of atmosphere and enjoy the sounds of their music. Recently, Helado Infinito has also released their second album called “El Movimento del Error”, which they are promoting in European countries.

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP