Menu

Green Fest në “Youth and Environment Europe”

Eng bellow:

U mbajt Asambleja e Përgjithëshme e rrjetit të mbi 20 organizatave partnere të anëtarësuara në YEE-Youth and Environment Europe. Si një prej organizatave pjesëmarrëse, 7Arte u përfaqësua nga Marigona Rexha dhe Blerta Breznica. Me këtë rast, ndër të tjera u prezentua puna që organizata 7Arte bën në trajtimin e Synimeve të Zhvillimit të Qëndrueshëm (SDGs-Sustainable Development Goals) në kuadër të festivalit të përvitshëm Green Fest.

Ky organizim i mbajtur në Grenoble (Kryeqyteti i Gjelbër i Evropës, 2022), të Francës, u përcoll me promovimin e programeve të reja bashkëpunuese mes organizatave të pranishme.

Eng:

Green Fest at “Youth and Environment Europe” On July 1 and 2, was held the General Assembly of the network of over 20 partner organizations member of YEE-Youth and Environment Europe. As one of the participating organizations, 7Arte was represented by Marigona Rexha and Blerta Breznica. On this occasion, among other things, was presented the work that the 7Arte organization does in dealing with Sustainable Development Goals (SDGs) within the annual Green Fest festival. This organization held in Grenoble (Green Capital of Europe, 2022), of France, was followed by the promotion of new collaborative programs between the organizations present.

Share this Post!

About the Author : 7 Arte


Related post

  TOP