Menu

Rikthe Rrënjët në Atdheun Tënd

Qëllimi i projektit:

Të rrisim rolin e diasporës në zhvillimin e qëndrueshëm të rajonit të Mitrovicës duke sjellë investime dhe përvojat e tyre në përmirësimin e mjedisit.

Si fillim, synojmë të sigurojmë dhe mbjellim 300 fidane, në zonat më të ndjeshme mjedisore në rajon. Bashkatdhetarët tanë nga mërgata, si dhe gjithë qytetarët vullnetmirë, mund të japin kontributin e tyre përmes:

  • Blerjes së fidanëve/drunjve të gjelbër
  • Blerjes së çantave nga material i ricikluar
  • Blerjes së fanellave apo butonëve

apo përmes bankës: Raffaisen Bank Kosovo, dega Mitrovicë
7 ARTE
1503001000940019

Për më shumë informata, kontribuesit potencial mund të na kontaktojnë drejtpërdrejtë në:

Zyret e organizatës 7Arte, apo
+386 (0)49 880 304
[email protected]

Mjetet financiare nga të gjitha blerjet do të alokohen në fondin për blerjen e drunjve të gjelbër për shkollën, çerdhen, parkun apo zonën e gjelbër në vendlindjen tuaj. 7Arte me ndihmën e partnerëve, synon që ky projekt të zgjerohet në nivel nacional me qëllim të përmirësimin e mjedisit në gjithë vendin.

Kontributi Juaj


  • Blerja e fidanëve/drunjve të gjelbër
  • Blerja e çantave nga material i ricikluar
  • Blerja e fanellave apo butonëve

 

apo përmes bankës: Raffaisen Bank Kosovo, dega Mitrovicë

7 ARTE
1503001000940019

  TOP