Menu

Performancë muzikore: Vjosa Selmani

Këtë të premte, Vjosa Selmani na rikthehet në Mitrovicë me repertuar të pasur muzikor. Ejani ta festojmë dhe shijojmë dhjetorin, nën tingujt e muzikës argëtuese në një ambient të ngrohtë si në 7Arte.
Aktiviteti organizohet duke respektuar masat aktuale parandaluese ndaj pandemisë.
Kjo ngjarje mundësohet me mbështetjen e Bashkimit Europian në kuadër të projektit “Hapësirat Kulturore të Kosovës” që implementohet nga Anibar, Lumbardhi, 7Arte dhe Pogon. Përmbajtja e kësaj ngjarje është në përgjegjësi të 7Arte dhe jodomosdoshmërisht reflekton pikëpamjet e Bashkimit Europian.

Date

Dec 10 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 11:00 pm

Location

7Arte
Creative Corner
Category
  TOP