Menu
Rreth 7 Arte

Rreth 7 Arte

Duke parë nevojën për zhvillim kulturor dhe aktivizim të të rinjve, më 2 maj të vitit 2006, me iniciativën e artistëve vendor u themelua organizata kulturore “7arte”.

Green Fest

Green Fest

Festivali GREEN – edicioni 7. Gjatë muajve Qershor – Dhjetor 2017,organizata kulturore “7Arte” nga Mitrovica...

SUPPORT

SUPPORT

RIKTHE RRËNJËT NË ATDHEUN TËND
Të rrisim rolin e diasporës në zhvillimin e qëndrueshëm të rajonit të Mitrovicës duke sjellë investime dhe përvojat e tyre në përmirësimin e mjedisit.

Të Reja

Këndi Kreativ – hapësirë punuese

Këndi Kreativ – hapësirë e cila mund të shfrytëzohet për aktivitete të haupra dhe mbyllura kulturore, duke filluar si: promovim libri, net poetike, prezantime, debate, ...

Tour / Shëtitje informuese

Stafi ynë tashmë ka një eksperiencë të madhe në pritjen, shetitjen dhe informimin e turistëve që parapëlqejnë të vizitojnë regjionin e Mitrovicës. Andaj, ne ...

Kurse kreative

7Arte ka një përvojë të gjatë në organizimin e puntorive nga fusha të ndryshme të artit, andaj më poshtë kemi listuar disa prej kurseve ...

Konferenca dhe ngjarje kulturore

7 Arte është e njohur për organizimin e debateve dhe konferencave të formateve lokale e kombëtare. Kemi përvojë në dizajnimin dhe menaxhimin e konferencave, ...

Trajnime për ngritje të kapaciteteve

Me më shumë se 12 vjet eksperiencë, ne mund t’ju ndihmojmë që të krijoni programe trajnimi të nivelit të lartë që përshtaten me nevojat ...

Find us on Facebook

7arte

7arte është organizatë kulturore, me zyre në Mitrovicë, e cila mbështetë artistët Kosovarë, si dhe promovon e zhvillon kulturë të përbashkët Evropiane.

  TOP