Menu

Dita e Tokës kremtohet me filloristët

  Për nderë të ditës së tokës, përfaqësues të organizatës “7 Arte” (Kumrije Kelmendi Aliu e Lulzim Hoti ) mbajtën një prezantim edukativ për nxënësit e klasave I, II, III, IV dhe V në shkollën “Nonda Bulka” në Mitrovicë. Pas një ore mësimi ku nxënësit bashkë me mësueset kishin folur e punuar vizatime të ndryshme rreth […]

read more

BBC rreth Kendit Kreativ “7arte”

  “7 arte” ka shërbyer si model për të prezantuar gjendjen e të rinjve të Mitrovicës, të cilët pavarësisht sfidave që i sjellë Kosova, kanë ambicie për të studiuar në gjuhën Angleze, në mënyrë që të realizojnë ëndrrat e tyre. Për ta lexuar artikullin e plotë, luteni të vizitoni linkun në vijim: BBC per 7arte   “7 arte” […]

read more

Gjuj art – i jep ngjyrë qytetit

Brenda dy muajsh , artistët e rinj të Mitrovicës, antarë të grupit “Gjuj art” përdoren ngjyrat për të zbukuruar mure e pjesë të caktuara të qytetit, në mënyrë që qytetarëve t’iu ofrohen ambiente më atraktive e më të bukura. Kryesisht u krijuan punime artistike të motivuara nga vlerat identifikuese të qytetit si dhe tema sociale […]

read more

Fillon kursi i gjuhës frenge

7arte në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Kosovë, kanë intesifikuar bashkëpunimin, duke sjellur në Mitrovicë kursin e gjuhës frenge. Mësimdhënëset Violeta Kadriu dhe Luljeta Ibrahimi do ofrojnë orë falas për të rinjtë e interesuar në gjuhën frenge. Të interesuarit e parë tashmë janë regjistruar dhe orët vijohen cdo të shtune nga ora 16:00. Ditë […]

read more
Showing 81 to 84 of 84 results
  TOP