Menu

Shërbime

Këndi Kreativ – hapësirë e cila mund të shfrytëzohet me qera për aktivitete të mbyllura kulturore, duke filluar si: promovim libri, net poetike, prezantime, debate, trajnime e mundësi të tjera. Hapësira e brendshme zë deri në 30 persona si dhe posedon një mini-bar për pije të ndryshme. Në Këndin Kreativ mund ta shfrytëzoni bibliotekën e […]

read more
Showing the single result
  TOP