Menu

“Besa e Konstandinit” në Kinemanë e Hapur

Gjatë edicionit të nëntë të Kinemasë së Hapur, në hapësirat e 7Arte u promovuan filmat e regjisorit mitrovicas Bashkim Myftari, e në prodhim të DardaMEDIA, ndërsa për ta nderuar këtë manifestim, të pranishëm ishin edhe aktorët Kushtrim Asllani dhe Florent Salihu. Të rinjtë dhe qytetarët e pranishëm në këtë aktivitet, patën rastin të shohin filmat e shkurtër […]

read more
Showing the single result
  TOP