Menu

Shpërblehen fituesit e kopshteve më të mira për vitin 2018

Për vitin e katërt me radhë është organizuar Gara për “Kopshtin më të mirë për vitin 2018”. Drejtoria për Mbrojtjen e Mjedisit në bashkëpunim me Organizatën Joqeveritare “7 Arte” edhe këtë vit kanë shpallur thirrjen e hapur publike për kopshtet më të mira në kategorinë institucionale si dhe atë private. Gara ka për synim sensibilizimin […]

read more

Shfaqet filmi dokumentar ‘Closing the Loop’

Në sallën e muzeut të qytetit në Mitrovicë, u shfaq filmi dokumentar ‘Closing the Loop’. Ky film flet rreth revolucionit të ekonomisë qarkore si një ndër modelet më inovative dhe të rëndësishme të biznesit të ditëve tona, që është pjesë e një rrugëtimi radikal për ndaljen e “shterrjes” së burimeve natyrore dhe dëmeve të pakthyeshme […]

read more

7Arte në TEH BALKAN

Në kuadër të rrjetit Trans Europe Halles, themelohet rrjeti i organizatave/qendrave kulturore regjionale TEH BALKAN. Organizatat iniciatore për themelimin e TEH Ballkan janë: “Rojc” nga Pula, “Pekarna” nga Maribori, “Ambasada” nga Temishvara,  “Jadro” nga Shkupi, “Magacin u Kraljevica Marka” nga Beogradi, si dhe “7 Arte” nga Mitrovica. —————- Pjesëmarrja në këtë takim është realizuar në kuadër […]

read more

Shënohet Dita e Ndërkombëtare e Tokës në Mitrovicë

Me një sërë aktivitetesh duke filluar nga 12 Prill 2018, 7 Arte, Caritas Kosova, CBM dhe Caritas Italia së bashku me vullnetarët e këtyre OJQ-ve me mbështetjen e Komunës se Mitrovicës shënojnë Ditën Ndërkombëtare të Tokës. Në kuadër të aktiviteteve u realizuan punëtori në shkollat e mesme dhe fillore të Mitrovicës me temën “Mbrojtja e […]

read more

THIRRJE PËR APLIKIM PËR EKSPERTË TË JASHTËM

Organizata 7Arte në kuadër të projektit “Zhvillimi i Strategjisë së 7Arte” hapë thirrjen për një (1) ekspert të jashtëm për fasilitimin e punëtorisë dhe hartimin e Strategjisë së Organizatës 7Arte. Projekti “Zhvillimi i Strategjisë së 7Arte” mbështetur nga programi DSP, synon të arrijë këto rezultate: Partneritet i qëndrueshëm në mes institucioneve publike (Komunës së Mitrovicës) […]

read more

Zëri i qytetarëve rreth ligjit mbi pronën publike

Sot në Kuvendin Komunal të Mitrovicës, OJQ 7Arte organizoi debatin publik  ‘Pronat e Paluajtshme të Komunës së Mitrovicës – sfidë apo mundësi për Organizatat e Shoqërisë Civile’   Debati është organizuar në kuadër të projektit Zhvillimi i strategjisë së 7 Arte, qëllimi i të cilit është “Shoqëri mirë e informuar dhe demokratike, si dhe krijimi i […]

read more

Debat publik “Pronat e paluajtshme të Komunës së Mitrovicës”

I/E nderuar, Në emër të organizatës 7Arte, me kënaqësi ju ftojmë që të merrni pjesë në debatin ‘Pronat e Paluajtshme të Komunës së Mitrovicës – Sfidë apo Mundësi për Organizatat e Shoqërisë Civile’ Debati do të mbahet në kuadër të projektit  Zhvillimi i strategjisë së 7 Arte, qëllimi i të cilit është “Shoqëri mirë e informuar […]

read more

Këndi Kreativ – hapësirë punuese

Këndi Kreativ – hapësirë e cila mund të shfrytëzohet për aktivitete të haupra dhe mbyllura kulturore, duke filluar si: promovim libri, net poetike, prezantime, debate, trajnime e mundësi të tjera. Hapësira e brendshme zë deri në 60 persona, posedon një mini-bar për pije të ndryshme si dhe terracën ku zhvillohen aktivitete të ndryshme kulturore. Në “Këndin Kreativ” mund […]

read more

Tour / Shëtitje informuese

Stafi ynë tashmë ka një eksperiencë të madhe në pritjen, shetitjen dhe informimin e turistëve që parapëlqejnë të vizitojnë regjionin e Mitrovicës. Andaj, ne ofrojmë ture për individ dhe grupe organizuara, duke ju ofruar qasje alternative mbi qytetin dhe rrethinën e Mitrovicës. Disa prej pakove turistike janë: Tur Industrial Tur Rural dhe kulturor Tur edukativ […]

read more

Kurse kreative

7Arte ka një përvojë të gjatë në organizimin e puntorive nga fusha të ndryshme të artit, andaj më poshtë kemi listuar disa prej kurseve që organizojmë. Forum Theatre Pikturë Xhirim dhe editim Shkrim skenari Fotografi Riciklim kreativ    

read more
Showing 21 to 30 of 96 results
  TOP